Huis > Nieuws > Inhoud

Puur zilverwit Twee romantische wereld

- Nov 15, 2017 -

Puur zilver wit twee romantische wereld

Kerstmis voor twee personen, met meer intimiteit dan de vreugde van het festival. Wit en zijn uitgebreide kleur - zilver is de belangrijkste vertegenwoordiger van Kerstmis in Europa, ze symboliseert de heilige Maagd Maria, is de belangrijkste kleurmelodie in Europa, vooral voor de twee werelden een romantische kerstavond doorbrengen.

Verkleed de benodigdheden: zilveren kerstkandelaar sneeuwvlokslaapkamer

Zilveren kerstboom kan kerst zilveren thema meer prominent maken in de boom zoveel mogelijk het gebruik van zilveren linten en zilveren bellen. Om de kerstboom een prominenter zilverthema te maken, zijn gloeilampen ook een goede keuze. Bovendien is de kerstboom gemaakt van lichtgevend vezelmateriaal de laatste jaren erg populair.

Zilveren kerstboom met gekleurde hangers en witte parels, enz., Levendige, heldere kerstzon zoals ijs weerspiegeld in het kleurrijke licht, breng mensen kijken uit naar de met sneeuw bedekte, breng de helderste en meest pure vreugde!


In het verleden versierden mensen de kerstboom met kaarsen ter ere van Christus die licht naar de wereld bracht; de betekenis van het kaarslicht voor Kerstmis is nu het creëren van een atmosfeer. Witte kerst kan niet zonder kaars zijn, het kan de rol van oogcontact spelen, maar ook het witte, monotone koude gevoel verlichten. Koop een paar kleine kandelaars en zie hoe de mishandelingen aan de vooravond van kerstavond zijn. Luister naar elkaar in het kleine kaarslicht en de gemoedstoestand is kalm.

Om het algemene zintuig niet te ondermijnen, kies je ervoor om de kandelaar en huisstijl aan te passen, kaarsen te gebruiken, een klein beetje geld te spenderen, het zal je huis er erg smaaktig uit laten zien, misschien proberen Oh!


Gerelateerd nieuws

Verwante producten