Huis > Nieuws > Inhoud

De betekenis van Ornament op de kerstboom

- Aug 24, 2017 -

Voor de kerst, de zware sfeer voor het festival zal infecteren u, dus wat is de betekenis van allerlei soorten versieringen op de belangrijkste kerstboom? Met Kerstmis hebben decoratieve decoraties (decoratie, thema's) een centrale betekenis rond de bijbelse thema. In de decoratie, want het zal meer bezorgd over deze, zullen dus combineren de religieuze betekenis van het midden de belangrijkste dingen om te doen een eenvoudige beschrijving.

De star of de jade boven

De meest karakteristieke sieraad van de kerstboom is de top-vormige decoratie, de grote en opvallende Jade of de ster van de top star genoemd. Ook bekend als heeft Spitze, de ster van Bethlehem, die gloeit bij het christendom ontstond als een ster aan de wieg van de wijsgeer (koning, geleerde), de symbolische betekenis van hoop of naleving. En, in het Verenigd Koninkrijk, zal het decoreren van enkele thema's die engelen en heiligen gelijk na te bootsen.

Bell

De klokken hebben beide betekenis van het vrolijke klokken die afkomstig zijn van het hemelsch Koninkrijk dat de geboorte van het christendom (de Messias) informeert, en degenen die de tonen van het lam te maken het mogelijk voor mensen om terug te keren naar de kant van God zonder te verdwalen.

De appel en de rode Jade

Een appel of een rode jade heet ook een kugel sieraad, de vrucht van de erfzonde bracht naar Adam, als de vrucht van de wijsheid van de tuin van Eden, niet alleen de vruchten van vreugde, die over de vruchtbare resultaten of geluk brengt symboliseert , maar ook de boom des levens, die een symbool van eeuwigheid in de tuin een-punt.


Gerelateerd nieuws

Verwante producten

  • Rode Relvet kerst hoeden
  • Creatieve kerstsokken
  • Kinderen kerstman kostuum
  • Kerst Pet Sjaal
  • Leuke dier kerst poppen
  • Snow Queen Christmas Dolls