Huis > Nieuws > Inhoud

De betekenis van het kerstboom symbool

- Aug 24, 2017 -

Omdat de dennenbomen altijdgroen zijn, symboliseert de immergroen boom het eeuwige leven dat wordt gegeven aan christenen die in Christus geloven. De spitse boomtoppen wijzen naar het Koninkrijk der hemelen.


De sterren stippelden de toppen van de bomen voor de speciale ster die de wijzen naar Bethlehem leidt om Jezus te vinden. Het licht van de sterren is bedoeld om de heldere Jezus Christus naar de wereld te brengen. Het cadeau onder de boom vertegenwoordigt het cadeau dat God door de enige zoon naar de wereld brengt: Hoop, liefde, vreugde en vrede.


De decoraties op de kerstboom lijken op de wereld gelijk te zijn. De kerstboom maakt gebruik van groenblijvende bomen, het is meestal een vier of vijf voet lange kleine palmboom of kleine dennenboom, geplant in een grote bloempot, bedekt met kleurrijke kaarsen of gloeilampen en een verscheidenheid aan decoraties en linten, zoals evenals het kinderspeelgoed en cadeaus van hun gezinnen. Na het versieren, zet het in de hoek van de woonkamer. Als het in een kerk, een auditorium of een openbare plaats wordt geplaatst, is de kerstboom relatief lang en kan de boom ook onder het cadeau worden geplaatst.

Een paar: Vreemde Kerstmis Douane

Volgende: No

Gerelateerd nieuws

Verwante producten

  • Rendier Kerstboomrok
  • Kerstman Kerst hoeden
  • Fluwelen kerstman kostuum
  • Sneeuwvlok Kersthoofdband
  • Rendier Kerstmis Stickers
  • Kerst Sierkussenhoes