Huis > Nieuws > Inhoud

The Origin Of Christmas: The Birthday Of Jesus

- Oct 20, 2017 -

Er wordt gezegd dat Jezus werd geboren uit de Heilige Geest, geboren door de maagd Maria. God stuurde boodschapper Gabriël in een droom om met Jozef te praten, hem te roepen niet met Maria te trouwen omdat zij ongehuwd was, maar om met haar te trouwen en het kind "Jezus" te noemen, wat betekent dat hij het volk van de zonden zou redden.


Toen Mary op het punt stond te worden geproduceerd, beval de Romeinse regering dat alle mensen naar Bethlehem hun gezinsregistratie moesten verklaren. Jozef en Maria moesten gehoorzamen. Toen ze in Bethlehem aankwamen, was het weer zwak, hulpeloos konden twee mensen de hotelaccommodatie niet vinden, alleen een stal kan tijdelijk zijn. Op dit moment werd Jezus geboren. Dus Maria werd geboren in de kribbe en baarde Jezus. Nakomelingen om de geboorte van Jezus te herdenken, zullen op 25 december worden vastgesteld voor Kerstmis, jaren van mis, om de geboorte van Jezus te herdenken.


Aan het begin van de vierde eeuw, 6 januari, was het dubbele feest van de kerken in het oostelijke deel van het Romeinse Rijk om de geboorte en de doop van Jezus te herdenken, bekend als de Driekoningen, ook bekend als de "showfestivals", dat is , God toont Zich door Jezus aan de wereld. Er was alleen de uitzondering van de kerk van Laura, waar alleen de geboorte van Jezus niet het doopsel van Jezus werd herdacht. Nadat de historicus ontdekt in de kalender die door de Romeinse christenen werd gebruikt, registreerde het document van 25 december 354: "Christus werd geboren in Bethlehem, Juda." De studie, in het algemeen geloofde dat 25 december met Kerstmis kan beginnen met de Romeinse kerk van 336, verspreid in 355 na Christus in Antiochië, Azië, kwam naar Alexandrië in Egypte in het jaar 430. De kerk van Jeruzalem ontving de nieuwste, terwijl de kerk van Armenië bleef zich houden aan 6 januari. De Driekoningen zijn de geboorte van Jezus.


Gerelateerd nieuws

Verwante producten