Huis > Nieuws > Inhoud

Het verhaal van kerstmuts

- Oct 26, 2017 -

Het verhaal van Christmas Hat


Kerstsneeuw dansen met een romantische sfeer, passeren de warmte van het festival; Kerstboom opknoping van mooie groeten, verspreid de gelukkige stemming. Het boutique leernetwerk voor u om het verhaal van Kerstmis te organiseren, in de hoop dat iedereen leert om te helpen.


Het verhaal van Kerstmis: een kerstmuts om de ramp de schuld te geven


Op het moment van de verleiding wordt de kwaliteit van mensen bepaald


Na mijn afstuderen aan de middelbare school, had ik het geluk naar Australië te komen om te studeren aan de Calgary Middle School, waar ik een zeer goede klassenleraar ontmoette - Na Weier Gogman. Ze is een zwart-wit gemengde vrouwelijke leraar. Meer dan 40 jaar oud, beminnelijk. Met haar hulp heb ik snel geïntegreerd in de nieuwe omgeving.


Knipperen in het oog van Kerstmis. Mensen besteden speciale aandacht aan dit festival, het is het grootste festival van Australië in het jaar, ik kijk al uit naar de feestdagen, want ik zou Gome graag een geschenk willen sturen. Meestal kan je geen excuus vinden, met Kerstmis zal niemand het geschenk weigeren.


Uiteindelijk koos ik een rode kerstmuts van internet, van China's handwerk, de top met batikbloemen en gouden kant. Het is gezegd. Australiërs dragen kerstmuts op kerstavond, en naast slaap en warmte, zullen mensen de volgende dag geschenken vinden in de hoed met een geliefde. In de carnavalsnacht is het de hoofdrolspeler, ongeacht waar je naar de hoek gaat, ziet een verscheidenheid aan rode hoeden, een of andere kap glanzen en sommige glinsteren. Ik was heel blij dat ik dit geschenk had gekozen.


Ouders kennen mijn gedachten, helpen me onmiddellijk van de binnenlandse boeken, verzonden. In Australië zijn deze items meerdere keren duurder dan in het land. Van het schoolcommunicatierecord tot het huisadres van Gorman, zet de kerstmuts rechtstreeks via het postkantoor dat in het verleden is verzonden.


Na Kerstmis, de eerste dag van school, stopte de ICAC-auto plotseling bij de schoolpoort.


Wat doen zij hier? Wie heb je het over? Al snel zeiden goed geïnformeerde studenten: "Ze kwamen naar Gorman!" Een klasgenoot vertelde me recht door zee: "Ze wordt onderzocht vanwege omkoping.


Het nieuws verraste me. "Gome is hoe goed de leraar, hoe kan omkoping?" Ik ben verbaasd, het gezicht van het hoofdbord riep me weg. Ik ben niet op mijn gemak om de hoofdkamer binnen te gaan, zie dat de twee politieagenten daar op me wachten.


Na een lange tijd kwam ik erachter dat de omkopingszaak van Gorman op mij betrekking had, ik ben de 'omkopingsverdachten' van het ICAC geworden. Oorspronkelijk heeft de Australische overheid bepaald dat, om studenten te beletten oneerlijke behandeling te krijgen, leerkrachten leerlingengeschenken niet meer dan 5 Australische dollars mogen ontvangen en de waarde van het geschenk moet teruggeven. En Gorman accepteerde niet alleen het equivalent van een kerstmuts van 25 Australische dollars, en gaf me ook geen geschenken cadeau. Dit gedrag is duidelijk omkoping, omkoping!


Na het luisteren naar de politie is er een narratief van het oog. Ik wilde graag tranen vallen. Ik heb hen herhaaldelijk uitgelegd: "Deze kerstmuts verkoopt slechts $ 26 in China en ik stuurde het in Gorman zonder enige kennis, en ze wist het niet van tevoren.


"Nou, misschien wist ze het echt niet," gromde een politieman.


Op het moment is Gorman vakantie net teruggekomen. Gelukkig, na een gedetailleerd onderzoek, keerde Gorman terug naar het zuiden met zijn familie had Kerstmis, ontving hij het geschenk, wist niet de specifieke waarde van dit geschenk.


De politie heeft haar gevonden en ze heeft uitgelegd: "Ik ga vandaag met de student communiceren na schooltijd."


Ze keek naar de zijkant van me en zei oprecht: "Ik zou je $ 25 moeten betalen."


Kersthoed storm voorbij, de resultaten stuurde ik een geschenk van de leraar, en ten slotte verdiende ik haar over meer dan 100 yuan yuan.


Daarna leerde ik dat iedereen in Australië voorstander is van eerlijkheid en integriteit, en dat elke burger de verantwoordelijkheid heeft om dit sociale systeem te controleren en te handhaven. In de ogen van Australiërs: 'publieke gedachten die egoïstisch zijn'. Ik denk dat het respect en de integriteit van het Australische volk de werkelijke schaal van menselijke beschaving en vooruitgang is.


Gerelateerd nieuws

Verwante producten